Μάθε για Mας
 

Το FoodBing διευθύνεται από ταλαντούχους ανθρώπους με πολυετή επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο των τροφίμων, στην αγροτική και βιομηχανική παραγωγή, καθώς και στο εσωτερικό αλλά και εξωτερικό εμπόριο.

Είμαστε παθιασμένοι με την τεχνολογία, αλλά όχι τόσο ώστε να μην σταματάμε πάντα δίπλα στον μικρό αγρότη και παραγωγό που σε πείσμα των καιρών αγωνίζεται για καλύτερα και πιο ποιοτικά προϊόντα, για να ανταγωνιστεί στις παγκόσμιες αγορές και να αναπτυχθεί.

Για το λόγο αυτό και επειδή ζούμε στην Ελλάδα, έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην αναλυτική καταγραφή και παρουσίαση όλων των Ελληνικών και Κυπριακών προϊόντων τροφίμων, παραγωγών, και εταιρειών τροφίμων, μικρών ή μεγάλων.

Ξέρουμε καλά ότι οι αγορές τροφίμων εξαρτώνται από βαθιές, προσωπικές, διαχρονικές σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των συναλλασσομένων πλευρών, έτσι θα είμαστε πάντα στο πλευρό των μελών μας, για βοήθεια και υποστήριξη στον αγώνα τους. Ταυτόχρονα η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλύει τις ανάγκες των χρηστών μας, επιτυγχάνοντας την επάρκεια της πλατφόρμας μας σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Το όραμα μας
Να γίνουμε η πρώτη διαδραστική πλατφόρμα δικτύωσης των επαγγελματιών Eλληνικών τροφίμων και αγροτικών προϊόντων σε όλο το κόσμο.

Ο σκοπός μας
Να παρέχουμε στους χρήστες μας ένα μοναδικό Β2Β εργαλείο επαγγελματικής δικτύωσης και επικοινωνίας μέσα από μία δυναμική και διαδραστική διαδικτυακή εμπειρία, αλλά και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για μικρούς παραγωγούς στον τόπο τους και να τους βοηθήσουμε να αναπτυχθούν και να προσεγγίσουν νέες αγορές και πελάτες.

Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας με οποιοδήποτε τρόπο για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε.

Με εκτίμηση,

FoodBing.com
Λ. Κηφισίας 204,
Κηφισιά 14562,
Ελλάδα
Τηλ: +30 6934551811
Skype: foodbing
email: foodbing@gmail.com

 
 
menu
Προσθήκη Προσφοράς
Προσθήκη Ζήτησης
Κατάλογος Μελών
Ομάδες Επαφών
Οι καταχωρήσεις μου
Ο Λογαριασμός μου
γενικά
Μάθε για Mας
Πως Λειτουργεί
Σε Ποιον Απευθύνεται?
Συχνές Ερωτήσεις
Συνδρομές
επικοινωνία
Φόρμα Επικοινωνίας
T.  +30 210 9642956
E.  info@foodbing.com
Connect with us: FaceBook Linkedin Twitter
Όροι Χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα
Copyright © 2013-14 All rights Reserved.
Foodbing Business Team
eShopKey and adpark project