Πως Λειτουργεί
 

Η λειτουργία του FoodBing είναι εξαιρετικά απλή, πρακτικά ο χρήστης κάνει τα πάντα σε λίγα βήματα με δύο κλικ:

1. Εγγραφή
Η εγγραφή στο FoodBing είναι πολύ απλή: σε λίγα μόνο βήματα ο χρήστης δηλώνει την επωνυμία ή ονοματεπώνυμό του, την επαγγελματική δραστηριότητά του, την χώρα/περιοχή και τα προϊόντα που δουλεύει. Μόλις το αίτημα εγγραφής του εγκριθεί, ο χρήστης μπορεί να ξεκινήσει άμεσα τη χρήση του FoodBing.

2. Διαμόρφωση Επαγγελματικού Προφίλ
O χρήστης έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το πλήρες επαγγελματικό του προφίλ και να έρθει σε επαφή με αγοραστές και πωλητές προϊόντων που δουλεύει ή τον ενδιαφέρουν, στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

3. Αναζήτηση Προσφορών ή Ζητήσεων
Με χρήση των ταξινομημένων κατηγοριών και των έξυπνων φίλτρων του FoodBing, ο κάθε χρήστης μπορεί άμεσα να εντοπίσει την προσφορά ή τη ζήτηση προϊόντων που τον ενδιαφέρουν και να ενημερωθεί για τις τρέχουσες τιμές και την τάση της αγοράς.

4. Σύνταξη Εμπορικών Καταχωρήσεων (Προσφορών ή Ζητήσεων)
Με δύο κλικ ο χρήστης μπορεί να συντάξει γρήγορα και με ακρίβεια πλήρεις εμπορικές προσφορές χρησιμοποιώντας τη δίγλωσση βάση δεδομένων όλων των προϊόντων τροφίμων, ποτών και πρώτων υλών του FoodBing.

5. Πλήρης περιγραφή προϊόντων με χρήση μενού
Ο χρήστης μπορεί να περιγράψει πλήρως και αποτελεσματικά το προϊόν που καταχωρεί, με δύο κλικ, χρησιμοποιώντας το πρωτότυπο και εύχρηστο μενού των προδιαγραφών και ειδικών χαρακτηριστικών του FoodBing, στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά.

6. Δημοσίευση Εμπορικών Καταχωρήσεων (Προσφορών ή Ζητήσεων)
Το FoodBing παρέχει δύο τρόπους καταχωρήσεων στον χρήστη του, είτε:
α. τις Δημόσιες καταχωρήσεις που τις βλέπουν όλοι οι χρήστες της πλατφόρμας, είτε
β. τις Προσωπικές (στοχευμένες) καταχωρήσεις που γίνονται για έναν συγκεκριμένο αποδέκτη ή για Oμάδα Επαφών χρηστών και δεν τις βλέπει κανένας άλλος. Κάθε χρήστης κάθε φορά που θέλει να κάνει μία καταχώρηση, έχει τη δυνατότητα επιλογής για τον τρόπο καταχώρησης που θα επιλέξει.
Επιπλέον μπορεί απλά να συντάξει μία εμπορική καταχώρηση και να την αποθηκεύσει, για να την επεξεργαστεί ή δημοσιεύσει άλλη στιγμή.

7. Δίγλωσσο Σύστημα (Ελληνικά και Αγγλικά)
Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται σε οποιαδήποτε από τις δύο γλώσσες του συστήματος, Ελληνικά ή Αγγλικά και μπορούν απλά να διαβαστούν σε οποιαδήποτε από τις δύο γλώσσες.

8. Αναζήτηση Επαγγελματιών Συνεργατών
Μέσω των έξυπνων φίλτρων του FoodBing, ο κάθε χρήστης μπορεί να αναζητά γρήγορα άλλους επαγγελματίες/μέλη του FoodBing με βάση τα προϊόντα, την χώρα/περιοχή τους, ή/και άλλα κριτήρια.

9. Οργάνωση Επαφών σε Ομάδες
Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και να οργανώσει σε Ομάδες Επαφών τις εμπορικές επαφές που τον ενδιαφέρουν με βάση τα προσωπικά του κριτήρια. Όταν ο χρήστης θέλει να καταχωρήσει μία εμπορική προσφορά ή ζήτησή του, μπορεί να χρησιμοποιήσει τις Ομάδες Επαφών του για να επιλέξει σε ποια μέλη του FoodBing θα γνωστοποιήσει την καταχώρησή του.

10. Αλληλεπίδραση και Επικοινωνία
Κάθε χρήστης μπορεί να αλληλεπιδρά με τους άλλους είτε:
α. κάνοντας καταχωρήσεις προσφοράς ή ζήτησης προϊόντων (δημόσιες ή προσωπικές-στοχευμένες) για κάποιο από τα προϊόντα του, περιμένοντας απάντηση, είτε
β. εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για καταχωρήσεις άλλων, με προσωπικά μηνύματα.

11. Μηνύματα
Όλα τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να εκδηλώσουν αρχικά το ενδιαφέρον τους σε μία καταχώρηση άλλου χρήστη του FoodBing αποστέλλοντας μήνυμα, ενώ μετά και τα δύο μέλη έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν μεταξύ τους προσωπικά μηνύματα.

12. Ειδοποίηση με email alert
Το FoodBing ειδοποιεί αμέσως με email alert μήνυμα τους χρήστες του που έχουν εισερχόμενες ιδιωτικές (στοχευμένες) γι’ αυτούς καταχωρήσεις, αλλά και προσωπικά μηνύματα. Έτσι ο αποστολέας είναι πάντα σίγουρος ότι οι στοχευμένες καταχωρήσεις και τα μηνύματά του θα παραληφθούν από τον αποδέκτη για τον οποίον προορίζονται, ενώ οι αποδέκτες είναι πάντα ενήμεροι.

13. Ανταλλαγή στοιχείων για ολοκλήρωση συναλλαγής
Μέσω της ανταλλαγής των μεταξύ τους προσωπικών μηνυμάτων που τυχόν επιβεβαιώνουν μία επιθυμία εμπορικής συμφωνίας και συναλλαγής, τα εμπλεκόμενα μέλη/συνδρομητές ανταλλάσουν τα στοιχεία τους για ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους με τον συμβατικό τρόπο.

 
 
menu
Προσθήκη Προσφοράς
Προσθήκη Ζήτησης
Κατάλογος Μελών
Ομάδες Επαφών
Οι καταχωρήσεις μου
Ο Λογαριασμός μου
γενικά
Μάθε για Mας
Πως Λειτουργεί
Σε Ποιον Απευθύνεται?
Συχνές Ερωτήσεις
Συνδρομές
επικοινωνία
Φόρμα Επικοινωνίας
T.  +30 210 9642956
E.  info@foodbing.com
Connect with us: FaceBook Linkedin Twitter
Όροι Χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα
Copyright © 2013-14 All rights Reserved.
Foodbing Business Team
eShopKey and adpark project